Бърз, Лесен и Евтин Достъп до Студени, Топли Напитки и Снакс.
Вендинг Машини за Закрити и Открити Пространства.
Инсталиране, Зареждане и Поддръжка на Вендинг Автомати.

Вендинг Машини за Бизнеса

Вендинг Машини за Продажба и Наем

Искате да Закупите или Наемете Вендинг Машина?
Обадете ни се, за да Ви помогнем да изберете най-подходящият и изгоден апарат за Вас!
Кафе и Консумативи за Вендинг Машини

Виж повече

Кафе за Вендинг Машини

Кафе на Зърна и Смляно Кафе
Кафе Капсули и Кафе Дозети
Продукти за Вендинг Машини

Напред

ПОВЕЧЕ ЗА НАС

Вендинг Партнерс ЕООД  е фирма с богата история и дългогодишен опит във вендинг бизнеса, продажбата и инсталирането на кафе автомати и самопродаващи машини за закуски и напитки. Основана през 2003 г., Вендинг Партнерс ЕООД бързо се превръща в една от водещите и най-бързо развиващите се фирми във вендинг бизнеса в България. Фирмата разполага с над 700 инсталирани автомата и обслужва над 5 000 000 клиенти годишно. Ние сме Вашия доверен партньор и доставчик за бизнеса от всяка сфера.

Фирмата ни разполага с 30 автомобила и 40 професионално обучени техници и зареждащ персонал. Нашите клиенти са: УМБАЛСМ „Н.И. Пирогов“, Военномедицинска академия, BOSCH, Столичен транспорт ЕАД, „УНСС-Университет за национално и световно стопанство“, магазини CBA, WINBET и много други.

Дейността на фирмата е насочена към инсталиране, продажба на вендинг автомати, отдаване на вендинг машини под наем и поддръжка на кафе автомати и автомати за пакетирани храни и напитки.

Нашите машини предлагат водещата марка кафе на зърна  Bellissimo.Предлагаме разнообразни кафе  решения  за Вашия офис или заведение, свързани с всички кафе машини за зърна, моно дози, чауди и HО.RЕ.СА. (Bellissimo, Lavazza), както и всички консумативи за тях.

Инсталираме всички видове разплащателни системи: стотинки, банкноти, ПОС терминал-картови плащания и всички картови и ключови системи за отстъпки и безплатни напитки за Вашите служители и клиенти.

Можем да доставим и инсталираме вендинг кафе автомат и/или вендинг машина за храни и напитки на посочено от Вас място в рамките на деня, така че не се колебайте да  разгледате предлаганите от нас  автомати  и да се свържете с нас.

Разполагаме със сервиз и дистрибутори в София, Пловдив, Варна, Бургас, Ловеч, Сливен и Петрич, Димитровград и др., където вече двадесет години се наслаждават на кафето приготвяно от кафе автоматите на Вендинг Партнерс ЕООД.

ЗАЩО ВЕНДИНГ ПАРТНЪРС

20 години във вендинг бизнеса

Над 700 инсталирани собствени автомата

Доставка и монтаж за цялата страна

Възможности за разсрочено плащане

СПЕЦИАЛИЗИРАН
СЕРВИЗ И
ПОДДРЪЖКА

Виж повече

КАФЕ АВТОМАТИ
И КАФЕ ЗА
ВАШИЯ ОФИС

Виж повече

ЗАПОЧНЕТЕ БИЗНЕС
С ВЕНДИНГ
АВТОМАТИ

Виж повече